Sayfalar

15 Temmuz 2013 Pazartesi

La Roche Posay Termal Suyu

Merhabalar,


Sizleri yaz aylarının vazgeçilmezi ile tanıştarayım:)
İnanılmaz güzel bir ürün benim gibi cildi hassas ve ve çabuk kızaran biriyseniz tam size göre bir ürün. Ürünü buz dolabına koyup kullanıyorum soğuk olarak özellikle deniz sonrası inanılmaz iyi geliyor serin serin:) Nemlendirme özelliği iyi yüzü germiyor. Kullandıktan sonra kesinlikle silmeyin bırakın yüzünüzde kurusun. Şirketteki masam da mutlaka bulundururum stresli dakikalardan sonra kullanıp ferahlamak için:)

Gelelim içeriğine ;


 La Roche Posay Termal Suyunu Cildiniz yatışşın , ferahlasın ve nemlensin diye güneşlenirken ve güneşlendikten sonra cildi yatıştırmak ve nemlendirmek için cildinize sık sık püskürtünüz.Özellikleri : Güneş ve dermatolojik bakımlar, tarafından tahriş olmuş hassas cildi yatıştırır ve nemlendirir.
Cilt bakımı için tamamlayıcı termal su spreyi, özellikle hassas, kuru ve kırılgan ciltlerin bakımında etkili. Cildi nemlendirir selenyumun antioksidan özelliğiyle cilt hücrelerini korur. La Roche Posay Termal suyu mikro damlacıkları sayesinde ciltte yoğun ve anında nemlendirme ve rahatlama sağlar.


Kullanım Alanları :
Cilt bakımı için tamamlayıcı termal su spreyi, özellikle hassas, kuru ve kırılgan ciltlerin bakımında etkili. Cildi nemlendirir selenyumun antioksidan özelliğiyle cilt hücrelerini korur



                                                            Sevgilerle,


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunu esirgeme:)